Leren doe je niet alleen; zo luidt de slogan van Basisschool LeerPLEIN. LeerPLEIN, deel van het GO!Next-onderwijs in Hasselt, is niet zomaar een basisschool. Er wordt namelijk een unieke, pedagogische methode toegepast. Ze werken in pleinen, waar er meerdere leerkrachten verantwoordelijk zijn voor je kind. Hier is één leerkracht voor één kind dus verleden tijd. Ontdek hoe jouw kind deel kan uitmaken van deze top-school!

Je kind kwalitatief onderwijs bieden, is voor vele ouders een topprioriteit. Om die reden vormt Isabelle, de zorgcoördinator, steeds de brug tussen leerlingen, leerkrachten, ouders, CLB, het ondersteuningsteam en externen. Nauwgezet volgt ze de zorg op van alle kinderen op school, zowel op cognitief als op socio-emotioneel vlak. Bij BS LeerPLEIN vinden ze het uitermate belangrijk dat iedereen zich goed en welkom voelt op school. Daarom zorgen ze ook voor een warm en veilig leef-en leerklimaat.

De school staat garant voor 5 belangrijke bouwstenen: SAMEN, EIGENHEID, ACTIEF, GROEIEN en VEERKRACHT. Door deze bouwstenen steeds in het achterhoofd te houden, slaagt BS LeerPLEIN erin om de leerlingen een aangename leerervaring te bieden.

Ben jij nog op zoek naar een school in Hasselt voor jouw kleine kapoen? Neem dan zeker eens een kijkje op de contactpagina, waar ouders een afspraak kunnen maken om na de schooluren een rondleiding, vergezeld van de nodige uitleg, te krijgen. Vanaf 1 maart starten ook de inschrijvingen. GO GO GO!